Het Hotel

Zie hier de ingrediënten voor een verblijf, dat u niet meer vergeet. Het hotel staat in het hart van het pittoreske Terschelling West, op loopafstand van de veerboot”

Hotel Oepkes ligt midden in het mooie centrum van oud Terschelling-West waardoor het op steenworp afstand ligt van de gezellige hoofdstraat van het dorp. De haven is ook op loopafstand, waar de in- en uitgaande schepen voor het nodige vertier zorgen. Bent U echter meer gesteld op lekker uitwaaien op het strand, dan kunt U vanuit ons hotel eenvoudig naar het Groene Strand en de Noordvaarder wandelen. Dit natuur gebied aan de Westkant van het eiland is uniek, doordat de zee hier vrij spel heeft.

(Maak hieronder een virtuele tour door ons hotel)

Salon

In de salon kunt U bij ons genieten van vele eilander en andere specialiteiten zoals; Cranberrygebak, garnalenbitterballen, een boerenkaasplank al of niet gecombineerd met een glaasje jutterbitter, cranberrywijn, wildekersen of een syltsje.

Vanaf ca. 13.00 uur kunt u de Telegraaf, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant en de Leeuwarder Courant in de salon vinden. Verder liggen er diverse tijdschriften en boeken over Terschelling en zijn er enkele spellen aanwezig. Ook kunt u in de salon de biljartsport proberen onder de knie te krijgen of te verbeteren.

Terras

Tegenover het hotel aan de overkant van de straat vindt U ons zonnige terras. Daar bent U als gast uiteraard welkom. Voor het ultieme “zomergevoel” serveren wij het diner ook op het terras.

Rookruimte

Sinds 1 juli 2008 is het hotel, conform de regels, geheel rookvrij. Voor het comfort van de rokende gast hebben wij in ons binnentuintje een overdekte “rooksalon” gecreëerd. Daarnaast is het uiteraard mogelijk op het terras te roken.

Vergaderruimte

Het hotel beschikt over een aparte vergaderzaal, voorzien van moderne hulpmiddelen. De capaciteit is afhankelijk van de bijeenkomst tot ongeveer 30 personen.

Daarnaast wordt ook de restaurantzaal aan de voorzijde als vergaderruimte gebruikt. De capaciteit hiervan is afhankelijk van de bijeenkomst tot ongeveer 60 personen.

Internet

In het gehele hotel en op het terras bieden we voor alle gasten Wifi aan. Voor de hotel gasten is dit gratis toegankelijk. Bij de receptie is een aparte laptop voor algemeen gebruik van internet te leen. Voor de hotelgasten is dit zonder extra kosten.