De Kamers

Ons hotel beschikt in totaal over 19 kamers, waarvan 1 eenpersoonskamer, 15 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer.

Rookvrij hotel

Al onze kamers zijn rookvrij. Conform de landelijk eisen van het ministerie van VROM, Koninklijke Horeca Nederland en de regionale brandweer is het niet toegestaan op de hotelkamers te roken.  Wel is er een mooie binnentuin waar u kunt roken.

Onze kleine gasten

Voor onze kleine gasten zijn er op aanvraag de volgende benodigdheden aanwezig: kinderbedjes , flessenwarmers, babyfoons en babybadjes. Al onze kamers zijn vanuit het restaurant en de salon via de babyfoon bereikbaar.

Huisdieren

Uw trouwe viervoeter is welkom, mits vantevoren overlegd. Hij/zij mag in principe niet mee in de ontbijtzaal. Wilt U met hem/haar toch graag ontbijten, dan zetten wij voor U een tafel in de salon klaar.Voor het comfort van Uw viervoeter en andere hotelgasten is het niet toegestaan s’avonds laat uw viervoeter alleen op de kamer te laten, terwijl Uzelf het hotel verlaat. 

In- en uitchecken

Dag van aankomst: de kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur. Er is altijd een mogelijkheid tot opslag van Uw bagage in ons hotel totdat U daadwerkelijk incheckt.

Dag van vertrek: wij verzoeken U de kamer te verlaten voor 10:00 uur. Er is altijd een mogelijkheid tot opslag van Uw bagage in ons hotel totdat U daadwerkelijk vertrekt.