Nieuws

Nieuwe hotelgroep; OKÉHOTELS

Vrijdag 1 mei 2015; Vandaag is Nederland met OKÉHOTELS een nieuwe hotelgroep rijker. OKÉHOTELS is een vereniging van reeds gevestigde zelfstandige hoteliers verspreid over Nederland. Deze nieuwe hotelgroep is opgericht vanuit de behoefte om meer onderling te kunnen samenwerken. Het onderscheidende met vele andere hotelketens is het persoonlijke contact met de hoteleigenaar. Inmiddels zijn er 16 zelfstandige hotels lid van OKÉHOTELS en is de ambitie om te groeien naar 25 hotels waardoor een landelijke dekking ontstaat.

OKÉHOTELS richt zich op de zakelijke- en toeristenmarkt met een veelzijdig aanbod van mogelijkheden. Voor de zakelijke markt zijn er overal vergader- en overnachtings-mogelijkheden die vaak kunnen worden gecombineerd met een activiteit. Voor de toeristenmarkt biedt OKÉHOTELS vele evenementen, acties en Oké-arrangementen. De website www.okehotels.nl is de entree naar alle 16 verenigde hotels. Hiermee wil de vereniging uitdagend zijn naar haar gasten om deze vervolgens persoonlijk in de watten te leggen in een hotel naar keuze en streek.

OKÉ is oké. Dat is de pretentie die de hotelgroep biedt. Niet overdreven, overdadig of duur, maar gemoedelijk, gastvrij, betaalbaar en persoonlijk. Elk OKÉHOTEL is anders, geen eenheidsworst van een bedachte formule, maar de kracht van verscheidenheid door de locatie, streek en de hoteleigenaar. Zo is het ene OKÉHOTEL meer gericht op culinaire verwennerij en het andere OKÉHOTEL op diensten als fietsen en wandelen. Maar voor elke hoteleigenaar staat de gast in de spotlight, daar zit de kracht van de OKÉHOTELS.