Terschelling

De combinatie van een wonderschoon eiland en een goed gastvrij onderkomen Een prachtig uitnodigend, vriendelijk eiland met ruim 30 kilometer strand zullen u doen genieten van onder andere; strand- of boswandelen, fietsen, huifkartochten over de Boschplaat.

Een informatieve busrondrit over het hele eiland, een rondwandeling door het oude gedeelte van West o.l.v. een gids (alleen in de zomer), zeezeilen en sportvissen, een bootdagtocht naar Vlieland, paardrijden, windsurfen, zwemmen (in zee of in het tropische zwembad), een bezoek aan één van de vele musea of de eilander Cranberry fabriek met dagelijkse rondleidingen en dergelijke of aan de Pieter Peit's kaasboerderij............

En mocht u nog sportiever willen doen, dan bevelen wij beleefd de volgende mogelijkheden aan: tennisbaan, bowlen, fitness centrum, sauna, midgetgolfbanen en een bridge club. En dan hebben we nog niet eens alles opgenoemd !

Voorts kan onze receptie u behulpzaam zijn bij het geven van informatie over kerkdiensten, het eiland zelf, openingstijden, de boot- en busverbindingen en dergelijke. Op het prikbord in de gang hangen vaak ook nog affiches waarop diverse mogelijkheden worden vermeld zoals exposities, filmvertoningen en eilander activiteiten zoals volksdansen. Tevens kunt u ansichtkaarten, postzegels, landkaarten en sigaretten bij de receptie kopen.

Wij wensen u een prettige vakantie en een plezierig verblijf op onze mooie eiland toe !!