Route naar het hotel

Hotel Oepkes is gelegen in het oude deel van het dorp West Terschelling. In het oude dorp is beperkte parkeergelegenheid, wij raden u dan ook aan uw auto te parkeren op de grote parkeerplaats achter de Brandaris of op de parkeerplaats op de haven. Hotel Oepkes ligt op 3 minuten lopen van de haven.

Auto

Op de Willem Barentszkade slaat u rechtsaf. Aan het einde van de haven gaat u met de bocht mee naar links. Op het eerste kruispunt gaat u linksaf de Burgemeester Reedekerstraat in. Bij de eerstvolgende kruising slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf de Brandarisstraat in. Bij de vuurtoren Brandaris slaat u rechtsaf (Trompsstraat) en vervolgens linksaf de Burgemeester Mentszstraat in. Aan het einde van de Burgemeester Mentszstraat gaat u linksaf de Ruyterstraat in, aan het einde van deze weg vindt u rechts hotel Oepkes.

Te voet

U steekt de Willem Barentszkade over en loopt de Torenstraat in richting de vuurtoren Brandaris. Neem de tweede afslag de Ruyterstraat in en na 30 meter vindt u aan de linkerzijde van de straat Hotel Oepkes

Parkeren

Het hotel beschikt over vier eigen parkeerplaatsen, deze zijn niet te reserveren. Mochten de parkeerplaatsen bezet zijn vindt u op loopafstand van het hotel een grote parkeerplaats. Mocht u de auto meenemen naar het eiland, neem dan van te voren contact op met de receptie. Zij kunnen u nader informeren.