Restaurant

COVID-19 UPDATE
(Update voor de kerstvakantie)

 

Vanaf 15 december is het restaurantgedeelte van het hotel door de maatregelen gesloten. Het is mogelijk om take away te bestellen ofwel te laten bezorgen van één van de vele restaurants in de buurt. Dit mag u helaas alleen op uw kamer nuttigen. Elke kamer heeft een eigen zitje waar aan u kunt dineren.

Drankjes kunt u afhalen.

Uw ontbijt wordt voor u klaar gezet. Deze kunt u 's morgens op een afgesproken tijdstip komen afhalen.

 

ONTBIJT
Het ontbijtbuffet staat maandag t/m vrijdag 7:30 tot 10.00 uur en zaterdag, zondag en op de feestdagen 8:00 tot 10:30 tot uw beschikking. Indien u een allergie of een dieet heeft vernemen wij dat graag op voorhand, zodat wij de juiste producten voor u hebben.

Het is in overleg met de receptie mogelijk om, bijvoorbeeld beroepshalve, reeds op een vroeger tijdstip van de ontbijtservice gebruik te maken.

Neemt u op de dag van vertrek de veerdienst van 07:00 uur ’s morgens, dan hebben wij een ontbijtbon van Rederij Doeksen voor u. U kunt rustig op de veerboot van uw ontbijt genieten.

Wilt u een lunchpakket meenemen dan zijn de kosten hiervan € 9,00 per persoon, inclusief vers fruit en drinken.

LUNCH
Tussen 12:00 en 17:30 uur is onze keuken geopend voor diverse kleine gerechten. Op onze lunchkaart vindt u onder meer soep, diverse belegde broodjes, tosti’s, uitsmijters, maaltijdsalades en kleine warme gerechten.

De gehele dag (vanaf 10:00 tot 22:00) serveren wij ook onze huisgemaakte gebak en uiterraard ook diverse borrelhapjes.

DINER
Het hotel heeft geen eigen à la carte restaurant. In een straal van 200 meter bevinden zich meer dan 15 gezellige restaurants en andere etensgelegenheden waar uit u zeker een keuze kunt maken.

Voor groepen en speciale gelegenheden kunnen wij in overleg een passende voorstel doen voor lunch, diner en feesten.