Het Hotel

Hotel Oepkes ligt midden in het mooie oude centrum van West-Terschelling, 30 meter van de hoofdstraat met vele gezellige restaurants en winkeltjes.

Vanaf het hotel bent u lopend binnen 4 minuten in de haven, waar de in- en uitgaande schepen voor het nodige vertier zorgen. Bent u echter meer gesteld op lekker uitwaaien op het strand, dan bent u vanuit ons hotel binnen 5 minuten op het Groene Strand en de Noordvaarder.

Wilt u een dagje rusten of aan het einde van de dag even bijkomen met een drankje en hapje dan bent u van harte welkom op onze zonnige terras aan de overkant van het hotel of in onze lounge.
Vanaf ca. 13.00 uur kunt u op de stamtafel diverse dagkranten vinden. Verder liggen er diverse tijdschriften en boeken over Terschelling en zijn er verschillende spellen voor de grote en kleine gasten aanwezig. Ook kunt u in de lounge de biljartsport proberen onder de knie te krijgen of te verbeteren.

Conform de regels is ons hotel geheel rookvrij. Wel is voor het comfort van de rokende gast het roken in ons overdekte binnentuintje toegestaan. Daarnaast is het uiteraard mogelijk op het terras te roken.