De Kamers

Ons hotel beschikt in totaal over 21 kamers, waarvan 3 eenpersoonskamer, 13 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer. Deze kamers zijn verdeeld over de eerste en tweede etage. Er is geen lift aanwezig. Op de begane grond zijn  2 comfort driepersoons kamers. 


Voor onze kleine gasten zijn er op aanvraag de volgende benodigdheden aanwezig: kinderbedjes , flessenwarmers, babyfoons en babybadjes. Al onze kamers zijn vanuit het restaurant en de salon via de babyfoon bereikbaar.

Uw trouwe viervoeter is welkom, mits vantevoren overlegd. Hij/zij mag in principe niet mee in de ontbijtzaal. Wilt u met hem/haar toch graag ontbijten, dan zetten wij voor u een tafel in een andere ruimte klaar. Voor het comfort van uw viervoeter en andere hotelgasten is het niet toegestaan uw viervoeter alleen op de kamer te laten, terwijl uzelf het hotel verlaat.  

Al onze kamers zijn rookvrij. Wel is er een mooie binnentuin waar u kunt roken.

In- en uitchecken

Dag van aankomst: de kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur. Er is altijd een mogelijkheid tot opslag van uw bagage in ons hotel totdat u daadwerkelijk incheckt.

Dag van vertrek: wij verzoeken u de kamer te verlaten voor 10:00 uur. Er is altijd een mogelijkheid tot opslag van uw bagage in ons hotel totdat u daadwerkelijk vertrekt.